Ik meld me aan voor hulp

Om je aan te melden voor een gesprek, kan je je gegevens hieronder achterlaten

Deze gegevens worden enkel gebruikt om jou zo snel mogelijk in contact te brengen met de persoon die je het best kan verder helpen: dit kan de preventieadviseur psychosociale aspecten zijn of de arbeidsarts (= de bedrijfsarts) zijn van de externe dienst van uw organisatie of de organisatie waar u aan verbonden bent.

In dat gesprek gaat deze persoon met jou verder onderzoeken hoe ernstig jouw last is en bekijkt hij samen met jou hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Het zou kunnen dat hij met jou inschat dat je best wat meer uitleg krijgt over wat je ervaart en waar je op moet letten hoe ermee om te gaan. Het zou ook kunnen dat jullie samen inschatten dat er best een professionele begeleiding start om je te ondersteunen.

Let wel: niemand binnen jouw organisatie wordt hiervan op de hoogte gebracht, tenzij je hier expliciet toestemming voor geeft !

Werk je als zelfstandige, maar ben je wel verbonden bent aan een organisatie, gelieve dan het veld “Werkzaam in/verbonden aan organisatie” zeker in te vullen. Zo kunnen we je snel in contact brengen met de gepaste persoon. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan uw organisatie.

Vergeet ook niet aan te duiden met wie je liefst in contact wordt gebracht: een preventieadviseur psychosociale aspecten of een arbeidsarts.

Je wordt binnen de 3 werkdagen gecontacteerd.